Dammbindning hårdbetong för betonggolv

BEHANDLING BETONGGOLV

Lithuring dammbindare, betonghärdare, förseglare och densifiering av betonggolv ger en bättre arbetsmiljö och slitskikt. Ett långsiktigt och ekonomiskt alternativ för alla betonggolv. Det finns en extrem styrka i betong som du kan plocka fram i ditt golv! Betonggolv kan mer än att bara att användas i industrin. Ett tråkigt, smutsigt golv kan förädlas till ett blankt, lättstädat, miljövänligt och slitstarkt golv med herkulit och lithurin. Det är bättre för miljön och framförallt ekonomi genom hög nötningsbeständighet. Slipat eller borstat betonggolv är tilltalande och lättstädat i krävande industrimiljön.

BETONGMASKINER

AB Lindec® levererar marknadens främsta glättare, åkglättare och betongutrustning till specialister betonggolv med krav på högsta planhet och finish, högsta kvalitet och längsta hållbarhet. Vanliga glättare, s.k. ”walk behinds” från 60 cm upp till 120 cm, drivna av både bensin och el, vi har också åkglättare från storlek 2 x 94 cm, upp till 2 x 158 cm drivna av batteri, bensin, gasol och diesel med bl.a en 99 Hk turbo dieselmotor och en totalvikt på över 1300 kg. Maskinerna styrs mekaniskt eller hydrauliskt med vanlig växellåda eller hydrauliska rotorer.

BETONGGOLVSPRODUKTER

Betong har den längsta historien av någon typ av golv. Betong har använts i allt från dagens skyskrapor till hyddor tusentals år tillbaka. I de flesta betonggolv används kalkbaserad betong såsom Portland cement. Betong är en blandning av cement (ett bindemedel, som kommer att hårdna och binda andra material med den), aggregat och tillsatser. En utveckling är hårdbetong som ger en mycket slitstark yta.

Se till att skydda ditt betonggolv med beprövade och miljövänliga produkter. Med Lithurinbehandling och Herkulit hårdbetong håller ditt betonggolv längre. Vi har ett komplett sortiment av produkter för betonggolv.